ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κ. Γ. ΓΙΑΡΕΝΤΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο:

25 Φεβρουαρίου, 2021

 

Σε συνέχεια επιστολής του Συνδέσμου προς ΔΑΠΕΕΠ (10/02/2021) και κατόπιν σχετικού αιτήματος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 συνάντηση με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Γιαρέντη με κύριο θέμα την αναγκαιότητα προτεραιότητας στην εξόφληση των σταθμών Βιοαερίου.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Πρόεδρος κ. Αλ. Υφαντής & ο Γενικός Γραμματέας κ. Γ. Τσελεπής του ΕΣΠΑΒ παρουσίασαν στον κ. Γιαρέντη την λειτουργία του Συνδέσμου και έθεσαν τεκμηριωμένα στοιχεία για το σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε.

Ο κ. Γιαρέντης αναγνώρισε το θέμα της προτεραιότητας στο βιοαέριο με βάση τα στοιχεία που παρουσιάσαμε  και δεσμεύτηκε να προχωρήσει άμεσα στην επιτάχυνση των πληρωμών.

Ο ΕΣΠΑΒ δεσμεύτηκε όπως υποβάλει στο ΔΑΠΕΕΠ περαιτέρω στοιχεία και δεδομένα για την ενίσχυση και τεκμηρίωση ενός μόνιμου μηχανισμού προτεραιότητας πληρωμών στον τομέα του βιοαερίου αλλά και για αλλά σημαντικά θέματα του κλάδου του βιοαέριου που απαιτούν νομοθετικές ρυθμίσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιαρέντη για την συνάντησή μας καθώς με ιδιαίτερη χαρά είδαμε την επόμενη κιόλας μέρα  να υλοποιείται η υπόσχεση επιτάχυνσης πληρωμών, όπως έγινε αντιληπτό και από όλα τα μέλη του Συνδέσμου μας.

Scroll to Top