ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Μοιραστείτε το άρθρο:

12 Ιανουαρίου, 2020

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Παραγωγών Βιοαερίου (ΕΣΠΑΒ), καλεί στην τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Στην Γ.Σ. και τις αρχαιρεσίες, που θα διεξαχθούν βάσει του τρέχοντος καταστατικού του συνδέσμου που προέκυψε από την έκτακτη Γ.Σ. της 13ης Φεβρουαρίου 2019 και εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης (απόφαση 1485/2019), μπορούν να συμμετάσχουν τα εγγεγραμμένα ταμειακά ενήμερα πλήρη μέλη του συνδέσμου κατά την ημέρα και ώρα της Γενικής Συνέλευσης.

Η Γ.Σ και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00.

Θέματα της Γενικής Συνέλευσης βάσει του Καταστατικού είναι:

1.             Έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού, ισολογισμού, απολογισμού.

2.             Απολογισμός του έργου του ΔΣ από τη σύστασή του σε σώμα μέχρι την λήξη της θητείας του..

3.             Εκλογή μελών Δ.Σ. και μελών Ελεγκτικής Επιτροπής.

4.             Έγκριση πρόσθετων υποψηφιοτήτων που τυχόν έχουν υποβληθεί κατά την διάρκεια της Γ.Σ. και τελική επικύρωση των εκλογικών καταλόγων.

5.             Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.

Η πρόσκληση αποστέλλεται με ηλεκτρονικά μηνύματα προς τα μέλη που δικαιούνται αυτοδίκαιης συμμετοχής καθώς και δυνάμει πλήρη μέλη που πιθανόν θα ενδιαφερόντουσαν να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο διάστημα μέχρι την παραμονή της Γ.Σ. (31-1-20). Σχετικές πληροφορίες για την εγγραφή παρέχονται στην ιστοσελίδα του συνδέσμου:

https://habio.gr/el/melh-espab/

Η διετία 2020-2021 που θα αντιστοιχεί στην δεύτερη θητεία Δ.Σ. του συνδέσμου, είναι η πιο κρίσιμη για την συμμετοχή του τομέα μας στα δυο μεγάλα στοιχήματα προς την κλιματική ουδετερότητα, αυτά του 2030 (πρώτος σταθμός, ενδιάμεσος στόχος) και του 2050 (Συνθήκη Παρισιού, Πράσινη Συμφωνία).

Ο ΕΣΠΑΒ επιθυμεί να έχει τη συμβολή που του αναλογεί σε αυτήν την προσπάθεια και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό στις δραστηριότητες των οργάνων του συνδέσμου να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη συμμετοχή.

 

 

Scroll to Top