Τιμητική διάκριση στον ΕΣΠΑΒ για την προσφορά του στον τομέα του βιοαερίου

Μοιραστείτε το άρθρο:

4 Νοεμβρίου, 2022

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην συγκέντρωση του δυναμικού των επιχειρήσεων βιοαερίου στην Ελλάδα και τις δυναμικές πρωτοβουλίες του απέσπασε ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραγωγών Βιοαερίου-ΕΣΠΑΒ σε ειδική εκδήλωση που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του επιχειρηματικού-επενδυτικού forum: Ενεργειακή Αξιοποίηση Απορριμμάτων-Βιομάζα-Κυκλική Οικονομία-ΑΠΕ.

Το βραβείο απένειμε στον Πρόεδρο του ΕΣΠΑΒ, Dr.-Ing Αλέξανδρο Υφαντή ο ΓΓ Δασών του ΥΠΕΝ, κ. Κωνσταντίνος Αραβώσης ο οποίος συνεχάρη τον Σύνδεσμο για την προσφορά του. Ο κ. Υφαντής αφού ευχαρίστησε τον κ. Αραβώση και τους διοργανωτές του συνεδρίου, παρουσίασε τις προοπτικές αξιοποίησης του βιοαερίου στο πλαίσιο της ενεργειακής μετάβασης και υπογράμμισε την σημασία ανάπτυξης σχετικού νομοθετικού πλαισίου για το βιομεθάνιο το οποίο θα μπορούσε άμεσα να αντικαταστήσει το φυσικό αέριο με απευθείας έγχυση στο δίκτυο.

Το επιχειρηματικό-επενδυτικό forum: Ενεργειακή Αξιοποίηση Απορριμμάτων-Βιομάζα-Κυκλική Οικονομία-ΑΠΕ διοργανώθηκε από την A Energy και το ΣΔΙΤ Forum Initiative σε συνεργασία με το ΥΠΕΝ, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πραγματοποιήθηκε στο Athens Divani Caravel στις 2 Νοεμβρίου 2022.

Linkedin ΕΣΠΑΒ: https://www.linkedin.com/company/habio-gr/

 

Scroll to Top