ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΣΠΑΒ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΜΑΖΑ

Μοιραστείτε το άρθρο:

1 Νοεμβρίου, 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΣΒΑΠ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΣΠΑΒ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΜΑΖΑ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, Athens Divani Caravel, ώρες: 9.30 – 18.00

Ο ΕΣΠΑΒ – Ελληνικός Σύνδεσμός Παραγωγών Βιοαερίου συμμετέχει ενεργά και έχει θέσει υπό την αιγίδα του το συνέδριο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΜΑΖΑ – ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΠΕ», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, Athens Divani Caravel, ώρες: 9.30 – 18.00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ενεργό συμμετοχή της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων σε ότι αφορά τις ενότητες που αφορούν τα νέα έργα και την ενεργειακή αξιοποίηση αστικών αποβλήτων, καθώς επίσης της Γενικής Γραμματείας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στις ενότητες που αφορούν την ενεργειακή αξιοποίηση βιομάζας-βιοαερίου.

 

Στο πλαίσιο της ιδιαίτερα επίκαιρης ενότητας για την Ενεργειακή Αξιοποίηση της Βιομάζας ως Ανανεώσιμης Ενέργειας και την άνοδο του βιοαερίου-βιομεθανίου-βιοκαυσίμων σε Ευρώπη και Ελλάδα ως επιπλέον εργαλείο αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης, θα επισημανθούν:

Τα πολλαπλά οφέλη από την ενεργειακή αξιοποίηση βιομάζας για τον πρωτογενή τομέα, προτάσεις σχετικά με την ενεργειακή αξιοποίηση της δασικής βιομάζας, οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη του βιοαερίου και βιομεθανίου στην Ελλάδα.

Επιστημονικός Εταίρος της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων – ΕΕΔΣΑ και διοργανωτές η Α Energy και το ΣΔΙΤ Forum που έχουν ασχοληθεί διαχρονικά με θέματα περιβαλλοντικών υποδομών και με τη μέθοδο ΣΔΙΤ. Συμμετέχει επίσης, σειρά αξιόλογων επιχειρηματικών και ακαδημαϊκών φορέων.

 

Παρακολούθηση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες, μπορείτε να απευθύνεστε για εγγραφές και για περισσότερες πληροφορίες (κυρίες Βούλγαρη και Τζουμάρα) στα εξής σημεία: 

Τ: 210 6912183 | 210 6912505 | Κ: 6978373031& 6974904165

email: office@aenergy.gr  /  office.aenergy@gmail.com

 

Σχετικά links για την εκδήλωση:

  1. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΜΑΖΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Α ENERGY – aenergy
  2. Η ενεργειακή αξιοποίηση αστικών αποβλήτων με ΣΔΙΤ στο επίκεντρο του συνεδρίου της Α Energy – ΣΔΙΤ Forum (sditforum.gr)
  3. 02.11.2022_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΔΣΑ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥ,   ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ – ΒΙΟΜΑΖΑ – ΕΕΔΣΑ (eedsa.gr)
  4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

#habio #bioenergy

 

Δείτε επίσης:

AΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑΒ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΠΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΦΕΚ 940/20-03-2020, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΠΕ ΚΑΙ ΣΗΘΥΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 1045Β/26-03-2020 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4414/2016.

Περισσότερα »
Scroll to Top