ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Σχεδιάζουμε μαζί λύσεις για την αύξηση της παραγωγής βιοαερίου από κτηνοτροφικά απόβλητα

Μοιραστείτε το άρθρο:

1 Ιουνίου, 2023

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 12:00 στο διαδικτυακό εργαστήριο που διοργανώνει η Q-PLAN INTERNATIONAL σε συνεργασία με το EKETΑ, με σκοπό να σχεδιάσουμε μαζί λύσεις για την αύξηση της παραγωγής βιοαερίου από κτηνοτροφικά απόβλητα.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου ALFA και θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, αρχικά θα διερευνήσουμε τα κύρια προβλήματα που ανακόπτουν την υιοθέτηση λύσεων βιοαερίου αλλά και τις βασικές ανάγκες των εμπλεκομένων. Κατόπιν, θα επικεντρωθούμε στο να σχεδιάσουμε λύσεις για να βοηθήσουμε την αύξηση των εγκαταστάσεων παραγωγής βιοαέριου που χρησιμοποιούν κοπριά και άλλα κτηνοτροφικά απόβλητα (τεχνικές υπηρεσίες, επιχειρηματικές υπηρεσίες, σεμινάρια, ενημερωτικές καμπάνιες, κλπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του εργαστηρίου πατήστε εδώ.

Για εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ. Μόλις εγγραφείτε, θα σας στείλουμε σε email την πρόσκληση και τον σύνδεσμό συμμετοχής στη πλατφόρμα Microsoft Teams.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο email: kalaouzi@qplan-intl.gr ή στα τηλέφωνα +30 2310 257277, +30 2310 411191

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Scroll to Top